Total hip replacement får gang i hofterne hos efterskoleelever

august 30, 2017

Folk sad spændt og ventede på at bandet snart gik i gang. Himmerlands ungdomsskole var bare et af de mange stop på deres efterskole turne rundt omkring i Danmark. Da de endelig introducerede dem selv som: “Total Hip Replacement” jublede publikum, og musikken gik igang, og folk dansede med for fuld hammer.

Efter 40 minutter blev de desværre nødt til at sige farvel til publikum, selvom salen var godt varmet op.

Folk gik op for at give dem ros, få deres autografer, og lige som bonus synes størstedelen af pigerne synes især at guitaristen Carl var ret nuttet.

 

Total hip replacement startede oprindeligt som et rockband, og hed engang noget andet som de ikke gider fortælle hvad var. Men så begyndte en fra bandet at høre meget reggae musik, og de andre fandt det faktisk meget sjovt at høre på, og så besluttede de at tage en ændring i deres musiksmag.

Navnet derimod fik de da de læste en anatomi bog, og så stødte de på det medicinske begreb: Total hip replacement, de synes det var meget unikt og sjovt, og de synes deres musik handlede om at bevæge hofterne. Så derfor besluttede de at det var det deres band skulle hede.

 

Personligt vil jeg sige at det var en mega hyggelig koncert, musikken var god, og det var stemningen også, men vil dog ikke kunne se mig selv ryste mine hofter til reggae/funk.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply